Аз лично залагам големи надежди на Джулия. Заради пазара от другата страна на океана залагам на задно предаване и един (поне) по-големичък двигател, което се търси там. Като цяло развитието на марката, визирам Жулиета ми харесва и ако с наследниците на 159 и 166 продължат така ще бъда доволен .
Известие
Collapse
No announcement yet.
Накъде отива Алфа Ромео!?
Collapse
X
-
Накъде отива Алфа Ромео....? Ами ето натук отива
http://blogautomobile.fr/alfa-romeo-...#axzz1QVF3nzm6Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer
Comment
-
Докато си бълбукаме тук във форума и чакаме повече от година да се появи това 4С (на пазара грам не е ясно кога ще се появи) други марки пускат модели. Излезе и БМВ М1 купе. В момента това БМВ показва много зъбите си и не е баснословно скъпо. Да видим дали от Алфа ще покажат адекватен конкурент, който въобще да се продава. Да не забравяме, че това е най-малкото БМВ от М-ките. А нагоре има и по-сериозни.
Не знам как ви се струва бъдещето на Алфа, но засега изглежда безнадеждно.
От 2 години тука чоплиме тъпотии за това как Алфа ще стъпи зад океана, а зад океана си спомнят за Алфа само възрастните там.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Е те алфа са си публикували статистика за това какво да очаквам през идните години ама някои хора май отказват да я видят.Все пак нещата не стават от днес за утре.Ако поживеем достатъчно...........пък и нека бъдем оптимисти и реалисти.Мен МитТко и Жужа ме кефат много, а и се радвам че не са на всеки светофар по пет иначе нямаше да се обръщам да ги гледам всеки път.Last edited by sen7; d.m.y г., 00:41.мене ме нема, в целата схема........
Comment
-
Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщениеЕ те алфа са си публикували статистика за това какво да очаквам през идните години ама някои хора май отказват да я видят.Все пак нещата не стават от днес за утре.Ако поживеем достатъчно...........пък и нека бъдем оптимисти и реалисти.Мен МитТко и Жужа ме кефат много, а и се радвам че не са на всеки светофар по пет иначе нямаше да се обръщам да ги гледам всеки път.
Ми може и да те кефят, но за тия пари които струват просто не си заслужават. Мен пък не ме кефят грам даже. Няма нищо интригуващо в тия 2 модела. Никъде Алфа няма модел, който да се състезава, а уж бяхме спортна марка......
Пълен майтап. Тая марка е загинала вече.....
А това кой каква статистика е публикувал.....ами знам само, че ат предишните години статистиките не си покриваха с реалността.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеСпорт-морт, вече караме бутикови коли, а не квартални бегачкиКойто иска квартална бегачка, да минава в редиците на ония самоубийците със селските стикери от един популярен национален автосъбор
Колега, извинявай, ма на моменти правиш уникално необмислени включвания. Или може би не намираш правилните думи за това какво искаш да кажеш. Какво "бутиково" има в коли на които цената спрямо конкурентите пада най-бързо? При това пада не само тук в БГ, а и навън - там откъдето идват тия коли.
Обикновено бутиковите стоки, за каквото и да става въпрос, са по-скъпи в пъти от останалите подобни.
А иначи в новите Алфи няма нищо бутиково. Ако отвориш чужд сайт, добре знаеш, че скъпите моделе са отпреди 80-те и може тях да наречеш бутикови, а не масовките от модели на Алфа търкалящи се по пътищата родни.Last edited by Bobi_33; d.m.y г., 19:23.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщениеНакъде отива Алфа Ромео....? Ами ето натук отива
http://blogautomobile.fr/alfa-romeo-...#axzz1QVF3nzm6
Боби 33 да се радва ,че им пада така цената ,щото иначе щяхме да караме алфи ,ама друг път.А цената им като нови си е височка ,но щом има кой да ги купува лошо няма.Last edited by 546; d.m.y г., 19:42.
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеКолега, извинявай, ма на моменти правиш уникално необмислени включвания. Или може би не намираш правилните думи за това какво искаш да кажеш. Какво "бутиково" има в коли на които цената спрямо конкурентите пада най-бързо? При това пада не само тук в БГ, а и навън - там откъдето идват тия коли.
Обикновено бутиковите стоки, за каквото и да става въпрос, са по-скъпи в пъти от останалите подобни.
А иначи в новите Алфи няма нищо бутиково. Ако отвориш чужд сайт, добре знаеш, че скъпите моделе са отпреди 80-те и може тях да наречеш бутикови, а не масовките от модели на Алфа търкалящи се по пътищата родни.Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеДобре, бутикови не е най-правилната дума, караме красиви и забелязващи се коли. Изобщо не е задължително да са спортни.
Е за мен е задължително. 100 години съществува тая марка, от които 80 са свързани предимно със спорта. Благодарение на битките по пистите и многобройните състезания, марката е изградила имиджа си на спарта такава. Хубаво е да не се губи именно това качество.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Факт е, че колите ни без да са нещо кой знае какво като коне под капака и съвсем сток си се държат съвсем прилично на пътя и вървят повече от доволно. Алфа няма да се върне във Формула 1, щото има Ферари там и инвестицията би била твърде голяма и със спорен ефект. Като говориш за разни М-ки Боби, хубу - в Обеля продават една ГТА, обсъждана в една друга тема - газ към автокъщатаТова, което не се споменава достатъчно ясно в тази тема, е че "натоканите" версии на всички автомобилни марки струват повечко както нови, така и на старо, и е много лесно да въздишаме по Арезета и прочее 6-таци, 8-маци, W 12-ки, а съвсем друго да си ги купим, поддържаме и храним. По този начин мислят и практичните западноевропейци. Новите модели на компанията са си съвсем в пазарният тренд и ще видиш, как ще се продават прилично. Дори имам усещането, че Жулиетата ще надмине продажбите на пазарен хит за компанията като 156.
Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеФакт е, че колите ни без да са нещо кой знае какво като коне под капака и съвсем сток си се държат съвсем прилично на пътя и вървят повече от доволно. Алфа няма да се върне във Формула 1, щото има Ферари там и инвестицията би била твърде голяма и със спорен ефект. Като говориш за разни М-ки Боби, хубу - в Обеля продават една ГТА, обсъждана в една друга тема - газ към автокъщатаТова, което не се споменава достатъчно ясно в тази тема, е че "натоканите" версии на всички автомобилни марки струват повечко както нови, така и на старо, и е много лесно да въздишаме по Арезета и прочее 6-таци, 8-маци, W 12-ки, а съвсем друго да си ги купим, поддържаме и храним. По този начин мислят и практичните западноевропейци. Новите модели на компанията са си съвсем в пазарният тренд и ще видиш, как ще се продават прилично. Дори имам усещането, че Жулиетата ще надмине продажбите на пазарен хит за компанията като 156.
Човече, повярвай ми, че ако сега трябваше да избирам за купуване кола, в тоя ценови диапазон, въпреки, че не харесвам много неща в 156, щях да я взема тая кола, без да се замисля (все пак съм монтьор и мога много проблеми да преглътна), но единственото, което ще ме води е мотораAlfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
Comment